Like us on Facebook ♥

Follow us by Email to know our new update

Friday, 18 January 2013

Tudung bawal Kotak pelangi ( 5 tones )


Assalamualaikum.



Actually tak tahu nak panggil tudung bawal ni apa. Haha. Tudung bawal kotak-kotak? :Haha.

So, ini la tudung bawal terkini yang diberi nama Tudung Bawal kotak pelangi (5 tones) :D



Price :  RM 15
Code item : TBKP100
Status : Available


Price : RM 15
Code item : TBKP200
Status : Available


Prive : RM 15
Code item : TBKP300
Status : Available




Prive : RM 15
Code item : TBKP400
Status : Available





Prive : RM 15
Code item : TBKP500
Status : Available





Prive : RM 15
Code item : TBKP600
Status : Available





Prive : RM 15
Code item : TBKP700
Status : Available





Prive : RM 15
Code item : TBKP800
Status : Available





Prive : RM 15
Code item : TBKP900
Status : Available





Prive : RM 15
Code item : TBKP1000
Status : Available





Prive : RM 15
Code item : TBKP1100
Status : Available





Prive : RM 15
Code item : TBKP1200
Status : Available





Prive : RM 15
Code item : TBKP1300
Status : Available





Prive : RM 15
Code item : TBKP1400
Status : Available



Harga di atas tidak termasuk harga postage.

Sila isi form di sini untuk membuat pembelian

Lihat sini sebagai panduan untuk membuat pembelian :)


Saturday, 15 September 2012

Lovely Flower Brooch


Assalamualaikum

Maaf sebab lambat update pasal brooch baru ni , terlampau sibuk dengan kerja lain . Sori sangat-sangat.

So, brooch lovely flower ini terdapat 4 warna piihan , ada yang limited so kena cepat la beli! :)



Lovely flower brooches. Wahh sedap tak nama brooch ni? :p

Ini contoh bila dipakai ;


Omg , abaikan muka budak kat atas ni . Cantik kan brooch tu ? 


Code : LFB-Y
Price :RM 3/pcs

Available ( LIMITED ! )


Code : LFB-G
Price :RM 3/pcs

Available



Code : LFB-P
Price :RM 3/pcs

Available


Code : LFB-PH
Price :RM 3/pcs

Available

____________________________________________________________________

1 pcs : RM 3
2 pcs : RM 5
4 pcs : RM 10

Bole campur warna :)